Contact

De Mens

Haeghensgoed 13
9270 Laarne

Inschrijven

De Mens | BOOM-ing
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,qode-social-login-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,fs-menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

BOOM-ing

BOOM-ing

Zijn jullie klaar om jullie dochters en zonen te zien uitgroeien tot weerbare jongens en meisjes? Haast jullie snel en schrijf ze in. De plaatsen zijn beperkt!

Vanaf februari starten ergotherapeute Nele en kinderpsychologe Sarah met een 10-delige BOOMing-training om de Psychosociale Weerbaarheid van kinderen van 6 tot 12 jaar te versterken!

 

Al SPELEND en BEWEGEND wordt er gewerkt aan:
– Zelfvertrouwen
– Weerbaarheid
– Sociale vaardigheden
– Zelfstandigheid

We vertrekken niet vanuit de problemen en klachten van het kind maar proberen de KRACHTEN te ontdekken en te versterken. De BOOMing-trainingen vinden telkens plaats op zondagvoormiddag en dit voor twee leeftijdsgroepen:

– 1ste t.e.m. 3de leerjaar: zondagvoormiddag van 9u tot 10u30
– 3de t.e.m. 6de leerjaar: zondagvoormiddag van 11u00 tot 12u30

De eerste en laatste sessie van de tiendelige reeks is er één met ouders en kind samen. Tijdens deze sessie treden zij op een leuke manier in interactie met elkaar. Voorafgaand is er een gratis info-avond voor ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden.