Contact

De Mens

Haeghensgoed 13
9270 Laarne

Inschrijven

De Mens | Beauty-Therapy
731
page-template-default,page,page-id-731,qode-social-login-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,fs-menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Beauty-Therapy

Beauty-Therapy

Groepspraktijk_De_Mens_website-70

Jezelf mooi vinden en je goed voelen in je vel? En dat op basis van jouw verhaal?

Bij onze schoonheidscoach Sarah De Bock kan je terecht voor een imagocoaching aan de hand van visagie, styling & kleurenanalyse. Binnen dit traject starten we vanuit jouw verhaal. Om jouw groeipad op maat uit te werken, houden we eerst een tweetal inleidende gesprekken.

 

We zetten op basis van jouw verhaal en zijn, stapsgewijs, de innerlijke en uiterlijke schoonheden subtiel in de verf. We stippelen dus samen een traject uit op basis van wat jij wilt uitstralen en toveren jou om in hoe je jezelf altijd hebt willen zien! Noem het gerust ‘een veruiterlijking van je innerlijke zijn…’

MAKE UP YOUR MIND

Zet jouw mooie IK in de kijker met subtiele make- up.  Wat wil je uitstralen en hoe wil je gezien worden?

COLOR YOUR BODY

Kies voor kleur, ze zal jou opfleuren. We stellen een kleurenpalet samen op jouw maat.

IN/TOUCHABLE

Het is een zorgmassage aangepast aan mensen met een zorgprofiel. De massage draagt bij tot een lichamelijk en psychisch welbevinden. Met deze massage streven we ernaar de stressfactoren te verlagen en het emotioneel welzijn te bevorderen.

Herbalanceringsmassage bij kanker

Het is een zorgmassage aangepast aan mensen met kanker. Tijdens deze massage wordt géén druk uitgeoefend. Tevens wordt er niet op de lymfe gewerkt. De massage draagt bij tot een lichamelijk en psychisch welbevinden. Met deze massage streven we ernaar de stressfactoren te verlagen en het emotioneel welzijn te bevorderen.

Na een korte intake met Sarah word je 50 minuten lang gemasseerd…

Tarief: 60 euro

Groepspraktijk_De_Mens_website-64