Contact

De Mens

Haeghensgoed 13
9270 Laarne

Inschrijven

De Mens | Dans & Beweging
391
page-template-default,page,page-id-391,qode-social-login-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,fs-menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Dans & Beweging

Dans & Beweging

Creatieve therapie: In beweging en dans

 

Je kan bij mij ‘in je lichaam zakken’ om een evenwichtigere verhouding tussen lichaam en geest te vinden. Bewustwording van wat je lichaam je vertelt en dat in beweging zetten is daarbij de opening. Je kan zo voeling krijgen met je (emotionele) blokkades, vertrekkende vanuit beweging. In de therapiesessies werken we vaak met creatieve of verbale output: je wordt uitgenodigd om beelden die opkomen te tekenen of te vertellen welke beweging je hebt geobserveerd. Deze sessies zijn individueel mogelijk of in groep.

 

Groepslessen:

*Durf Dansen (zelfvertrouwen opkrikken)

Dans je graag maar voel je je niet altijd even comfortabel op een dansvloer? Mag je zelfbeeld ‘een zetje krijgen’ en wil je je zelfvertrouwen laten groeien? Dan ben je aan het juiste adres bij Durf Dansen. Je wordt begeleid om in beweging te gaan in een veilige omgeving en om de danser in jou aandacht te geven. Iedereen die graag beweegt kan inschrijven, er wordt geen choreografie aangeleerd.

Lesdagen en –Uren: Woensdag 18u-19u
Prijzen: 8-lessenreeks: 160 euro

 

*Stilstaan en vertragen (burn-out en overprikkeling)

Als er te veel van buitenaf binnenkomt en de emmer loopt over, kunnen we daar serieus onder lijden. Wil je graag bewegen met respect voor je eigen lichaam en mogelijkheden? Deze lessenreeks is een mooie manier om stil te staan bij bewustwording van de signalen en grenzen van je lichaam waarbij de focus ligt op ademhaling, ontspanning en vertragen. Het doel is om meer veerkracht en energie te ontwikkelen.

 

Lesdagen en –Uren: dinsdag 11u30-12u30
Prijzen: 8-lessenreeks: 160 euro

 

*Loslaten (stress en perfectionisme)

Zit je vaak in je hoofd en zou je opnieuw wat meer voeling met je lichaam willen krijgen? Kan je moeilijk loskomen van alles tot in de details en goed te willen doen? Dan kan deze lessenreeks je helpen om contact te maken met je binnenkant en te verzachten.

 

Lesdagen en –Uren: dinsdag 18u30-19u30
Prijzen: 8-lessenreeks: 160 euro

 

Individuele sessies:

Op afspraak, na overleg

Tarief: 60 euro per sessie

Inschrijven
Groepspraktijk_De_Mens_website-61