Contact

De Mens

Haeghensgoed 13
9270 Laarne

Inschrijven

De Mens | Evelien Peper
681
page-template-default,page,page-id-681,qode-social-login-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,fs-menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Evelien Peper

NEUROPSYCHOLOOG

Groepspraktijk_De_Mens_website-34

Verbondenheid ontstaat wanneer men gehoord wordt zonder oordeel.

– Brené Brown

Wie ben IK als mens?

Als mens streef ik de waarde verbondenheid na, waarbij ik het belangrijk vind om in contact te staan met mijn medemens. In mijn privéleven probeer ik te investeren in mijn familie en vrienden. Maar ik neem dit ook mee in mijn job, waarbij ik het belangrijk vind om elk individu vanuit zijn leefwereld te begrijpen.

 

Wat vind ik leuk aan groepspraktijk DE MENS?

Wat ik uniek vind aan de groepspraktijk De Mens, is dat er vanuit een veelheid aan invalshoeken naar ‘De Mens’ wordt gekeken. Hierbij wordt hokjes- en etiketjesdenken vermeden en wordt een persoon in al zijn complexiteit beschouwd. De mogelijkheid om met verschillende disciplines samen te werken, biedt ook een verruiming in hoe wij u kunnen bijstaan.

 

Waarvoor kan je bij mij komen SPREKEN?

Wanneer je nood hebt aan niet-oordelend luisterend oor, iemand die samen met jou op zoek gaat naar mogelijkheden in plaats van problemen. Maar langs de andere kant ook samen met jou de zaken waar je het moeilijk mee hebt, wil verkennen en hier verder mee aan de slag wil gaan.

Ik richt me voornamelijk naar mensen die gedurende hun overstap naar pensioen moeilijkheden ervaren of die tijdens hun pensioen merken dat ze tegen bepaalde zaken aanbotsen.

Ik heb eveneens ervaring met mensen die psychiatrische klachten ervaren (mensen met een psychosegevoeligheid, stemmings- en angstproblemen, verslaving en persoonlijkheidsmoeilijkheden).

 

Wat kan je bij mij komen DOEN?

Bij mij kan je terecht voor een persoonlijk afgestemd traject. Indien aangewezen en met jouw instemming, kan een naastbetrokkene uitgenodigd worden.

 

Wat heb ik allemaal GEDAAN?

Ik ben afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de KULeuven. Tijdens mijn stage was ik tewerkgesteld in de ouderenpsychiatrie van het UPC Z.OrgKULeuven. Hierna heb ik mijn traject in ouderenpsychiatrie verdergezet in een psychiatrische centrum in West-Vlaanderen. Verder heb ik ook gewerkt op de dagbehandeling voor volwassenen met stemmings- en persoonlijkheidsstoornissen.  Ik heb ervaring opgedaan met personen met een psychosegevoeligheid, stemmings- en angstproblemen, verslaving en persoonlijkheidsstoornissen. In 2018 heb ik de overstap gemaakt naar de ouderenpsychiatrie in een psychiatrisch ziekenhuis in Oost-Vlaanderen, waar ik voornamelijk ervaring opdeed met dementie en de ziekte van Huntington. Vanaf 2019 werk ik op een dagbehandeling voor volwassenen met een persoonlijkheids- en verslavingsproblematiek.