Contact

De Mens

Haeghensgoed 13
9270 Laarne

Inschrijven

De Mens | G(ender)-SPOT
961
page-template-default,page,page-id-961,qode-social-login-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,fs-menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

GAANDEWEG JOUW GENDERWEG

cachet_make_up_your_mind_2 (Large)

Zoek je een veilige plek om samen met je geliefden en belangrijke anderen een weg te vinden binnen je gender-verhaal? We ont-poppen, ont-dekken en ont-wikkelen jouw identiteit via spreken & doen. Beweging, uiterlijk, seksualiteit, relaties en zelfwaarde komen aan bod, begeleid door ons team van psychologen, therapeuten en coaches. Je volgt het ‘Ontpoppingstraject’ en je kan nog extra aanvullen met wat bij je past. Op die manier werken we samen toe naar een identiteit die niet alleen plaats geeft aan je lichaam maar ook aan je zijn…

 

We hebben ook een ontpoppingstraject voor kinderen onder de 15 jaar. Bij de fase van ‘ont-luiken’ werken we bij het kindertraject met leerkrachten, eventueel klasgenootjes en vriendjes. Onze kinderpsycholoog doet dan ook de eerste en de laatste gesprekken.

 

Ook ‘kinderen van’ krijgen hun plaats in G(ender)SPOT. Onder de twaalf jaar gaan zij d’office in gesprek bij de kinderpsycholoog.

Folder G(ender)-SPOT

… Ont – Haal

We heten U van harte welkom op deze info-avond, voor een eerste ontmoeting met ons enthousiast team en om informatie te delen (gratis en vrijblijvend).

 

… Ont – Waken

Wat leeft er.. Wat wil en verlang je? Via beweging, visualisatie en lichaamsbewustwording word je bij Joke een stukje wakker in je lichaam (4 sessies) en bij Ellen in je spreken (5 sessies).

 

… Ont – Poppen

Thuiskomen in jouw eigen lichaam én het uitstralen? Samen met Sarah ga je op zoek naar de veruiterlijking van je innerlijke zijn. Je geeft kleur en vorm aan je identiteit via make-up, styling en kleuranalyse (5 sessies).

 

… Ont – Luiken

Wens je samen met je partner en/of geliefden, relaties en/of seksualiteit, vrijuit te bespreken? Shauni helpt je de verschillende luiken van je seksualiteit, relaties en gender te ontdekken in een zo goed mogelijk evenwicht met je naasten (6 sessies).

 

… Ont – Fermen

Wie ben je voor de ander? Wie is de ander voor jou? Alain en Joke zetten jou en jouw belangrijke anderen tegenover en bij elkaar. Via psycho-drama worden interacties in kaart gebracht en bewerkt (2 sessies).

 

… Ont – Moeting

Je gaat nog een keertje langs bij Joke en Ellen en je kan met hen even reflecteren over jouw ontpoppingstraject. We bespreken waar je je nog eventueel extra wilt in ontpoppen en we sluiten het traject af met een ontmoetingsmoment tussen het team en de ‘ontpoppingsleden’. (Dit laatste is gratis en vrijblijvend)

Folder G(ender)-SPOT
De Mens Transgender
cachet_make_up_your_mind_14 (Large)

Duur:

  • minimum 6 maanden

 

Kostprijs:       

  • een sessie kost 60 á 70 euro
  • de totaalprijs is 1550 euro, wanneer betaald wordt in 1 keer
  • de totaalprijs is 1750 euro, wanneer maandelijks betaald wordt in 6 keer

 

Op geregelde tijdstippen zijn er gratis en vrijblijvende info-avonden! Inschrijven noodzakelijk.

Onze eerste info-avonden zijn op 17/06/2019 en 24/09/2019, telkens om 20 u, in groepspraktijk De Mens.

 

Voor meer informatie:

0486/80 39 35

ellen.bisschop@groepspraktijkdemens.be