Contact

De Mens

Haeghensgoed 13
9270 Laarne

Inschrijven

De Mens | Joke De Winde
629
page-template-default,page,page-id-629,qode-social-login-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,fs-menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Joke De Winde

DANS- & BEWEGINGSTHERAPEUT

Groepspraktijk_De_Mens_website-57

Wherever a dancer stands ready, that spot is holy ground.

– Martha Graham

Wie ben IK als mens?

Ik ben iemand die veel belang hecht aan rust en harmonie, waarbij bewegen en zingeving hand in hand gaan. Mijn flexibiliteit en openheid maken dat ik problemen als uitdagingen zie en uit alles iets meepik om te kunnen groeien.

 

Wat vind ik leuk aan groepspraktijk DE MENS?

Ik vind het geweldig dat De Mens(jes) kijken naar elkaars sterke punten en als groep samenwerkingen uitbouwt.

 

Wat kan je bij mij komen DOEN?

Durf Dansen

Dans je graag maar voel je je niet altijd even comfortabel op een dansvloer? Mag je zelfbeeld ‘een zetje krijgen’ en wil je je zelfvertrouwen laten groeien? Dan ben je aan het juiste adres bij Durf Dansen. Je wordt begeleid om in beweging te gaan in een veilige omgeving en om de danser in jou aandacht te geven. Iedereen die graag danst kan inschrijven, er wordt geen choreografie aangeleerd.

 

Creatieve therapie: in beweging en dans

Je kan bij mij ‘in je lichaam zakken’ om een evenwichtigere verhouding tussen lichaam en geest te vinden. Bewustwording van wat je lichaam je vertelt en dat in beweging zetten is daarbij de opening. Je kan zo voeling krijgen met je (emotionele) blokkades, vertrekkende vanuit beweging. In de therapiesessies werken we met creatieve of verbale output: je wordt uitgenodigd om beelden die opkomen te tekenen of te vertellen welke beweging je hebt geobserveerd. Deze sessies zijn individueel mogelijk of in groep.

 

Wat heb ik allemaal GEDAAN?

Ik ben al van jongs af gepassioneerd door dans en beweging. Daardoor heb ik heel wat ervaring op het podium en dus ook in lichaamswerk. Zowel in groep als individueel geef ik danslessen en – coaching. Dit aangevuld met mijn opleiding dans- en bewegingstherapie bij Agape Belgium.

Meer info