Contact

De Mens

Haeghensgoed 13
9270 Laarne

Inschrijven

De Mens | Nele De Vleeschouwer
319
page-template-default,page,page-id-319,qode-social-login-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,fs-menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Nele De Vleeschouwer

ERGOTHERAPEUT

Groepspraktijk_De_Mens_website-41

Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen!

Wie ben IK als mens?

Ik ben een superenthousiaste doorzetter die echtheid en de bijhorende uiting van kwetsbaarheid hoog in haar vaandel draagt.

 

Wat vind ik leuk aan groepspraktijk DE MENS?

In groepspraktijk DE MENS bekijken wij de mens in zijn geheel. Er wordt gewerkt aan lichaam en geest! We streven naar een gezonde geest in een gezond lichaam!

 

Wat kan je bij mij komen DOEN?

Bij mij kunnen kinderen terecht voor de BOOMing trainingen! Tijdens deze psychosociale weerbaarheidstrainingen werken kinderen spelend en bewegend aan zelfvertrouwen, weerbaarheid, sociale vaardigheden en zelfstandigheid.

 

Wat heb ik allemaal GEDAAN?

Ik ben ergotherapeut en leerkracht lager onderwijs. Reeds jaren werk ik in het buitengewoon lager onderwijs, waar ik het grootste deel van de tijd aan de slag ben gegaan als leerkracht van kinderen met een fysieke beperking. Ik heb ook ervaring met kinderen met leerproblemen en sociaal-emotionele problemen. In de loop van de jaren ben ik geboeid geraakt door en heb ik mij gespecialiseerd in de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Zo ben ik ‘Rots en Water’ trainer, volgde ik de opleiding Sherborne Developmental Movement en heb ik mij ook verdiept in de POW(er) trainingen (vroegere “Ho, tot hier en niet verder…!”). De BOOMing trainingen zijn ook gebaseerd op deze psychofysieke methodes.