Contact

De Mens

Haeghensgoed 13
9270 Laarne

Inschrijven

De Mens | Nikki Van Malderen
283
page-template-default,page,page-id-283,qode-social-login-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,fs-menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

NIKKI VAN MALDEREN

LOGOPEDIST

Groepspraktijk_De_Mens_website-44

Rimpelloos

Is zelfs het water niet.

Maar niets is mooier dan

een leven met rimpels

die onverwachte groeikansen brengen.

Wie ben IK als mens?

Een gedreven, goedlachs iemand die met passie in het leven staat. Iemand die veel belang, aan het zien van talenten, en ‘de mens’ in zijn geheel, hecht.

 

Wat vind ik leuk aan groepspraktijk DE MENS?

De verschillende disciplines onder één dak, versterken mijn visie omtrent het zien van ‘de mens’.

 

Waarvoor kan je bij mij komen SPREKEN?

Binnen logopedie staat ‘spreken’ centraal. Zowel mondeling als schriftelijk. We zien voornamelijk kinderen met taal- en spraakontwikkelingsstoornissen (dysfasie, dyspraxie), myofunctionele problemen (tongpositie in rust, correct leren slikken)  en leerstoornissen (dyslexie, dysorthografie en dyscalculie). Verder is er ook extra aandacht voor de executieve functies ( welke stappen zet ik om tot leren leren te komen?).

 

Wat kan je bij mij komen DOEN?

Remediëren van de verschillende facetten binnen de taal- spraakontwikkeling en het leerproces.

 

Wat heb ik allemaal GEDAAN?

Ik heb reeds meer dan twintig jaar een praktijk te Laarne. Een aantal jaren geleden heb ik beslist om dit te combineren met een baan binnen het onderwijs. Momenteel ben ik er werkzaam als ondersteuner.

Doorheen de jaren nam ik deel aan vele workshops en opleidingen omtrent de verschillende zaken die ik binnen de praktijk remedieer. Als extra opleiding volgde ik ook het Instrumenteel Verrijkingsprogramma van Reuven Feuerstein. Deze psycholoog ontwikkelde 14 instrumenten waarmee men de cognitieve vaardigheden, nodig om tot leren leren te komen, gaat trainen.

Onze andere Mensjes