De Mens

Psychotherapeutisch & Multidisciplinair Centrum

Groepspraktijk De Mens biedt ervaren en geschoolde psychologen, psychotherapeuten, coaches en deskundigen aan. We behandelen jou in je volledigheid als mens. Wij gaan ervan uit dat SPREKEN DOET DOEN & dat DOEN DOET SPREKEN. 

Zowel bij psychotherapie als bij begeleiding gericht op het lichaam, zijn de twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo merken we dat een groei in je verhaal en dus je persoon nog extra kan gestimuleerd worden door in te werken op het lichaam en dat het lichaam zich soms ook wenst uit te drukken via het woord.

Bij ons kan je auteur worden van je eigen verhaal, toewerken naar psychische en fysieke doelen, je kan hier ontspannen, je lichaam ontdekken & uitdagen maar daarnaast ook allerlei vaardigheden ontwikkelen. Info-avonden en trainingen zullen ervoor zorgen dat je de nieuwste weetjes rond de ‘menselijke’ thema’s kan oppikken. Je mag ervan uitgaan dat je door ons krachtig team opgevangen en op maat begeleid wordt, waar nodig. Onze nauwe interne samenwerking zorgt ook voor een efficiënte en multidisciplinaire aanpak.

Contact opnemen

Ellen Bisschop

-Leef in de tevreden tijd-

Ellen is de bezielster van groepspraktijk De Mens. Ze werkt al een dik decennium als psycholoog-psychotherapeut. Ze heeft een boek aan therapeutische ervaringen, zetelt in de tuchtraad van de psychologencommissie en draagt haar steentje bij in het onderwijs aan de universiteit Gent. 

In 2016 richtte ze deze groepspraktijk op. Ze brengt haar enthousiasme en werkethiek over op haar team en bouwde door de jaren creatieve, unieke projecten uit binnen de eerstelijns geestelijke gezondheidszorg. Groepspraktijk De Mens is een reflectie van haar visie, creativiteit, ervaringen, zijn en passie.

Contact opnemen

Team

Sterk op onszelf maar samen zijn we niet te stoppen!

Ons team is creatief, passioneel, grappig, professioneel, leuk, gedreven, serieus, ambitieus, verbindend en versterkend.

Bezielster / Psycholoog - Psychotherapeut

Ellen Bisschop

Ellen Bisschop

Psychologen - Psychotherapeuten

Maaike Tassyns

Maaike Tassyns

Sara Van De Kerckhove

Sara Van De Kerckhove

Sacha Baelen

Sacha Baelen

Evelien Huysveld

Evelien Huysveld

Charlotte Van Moerbeke

Charlotte Van Moerbeke

Mayte Geldof

Mayte Geldof

Emma Gheeraert

Emma Gheeraert

Charlotte Häsler

Charlotte Häsler

Therapeuten & Coaches

Nikki Van Malderen

Nikki Van Malderen

Carlo Van Hulle

Carlo Van Hulle

Joke De Winde

Joke De Winde

Katrien Goossens

Katrien Goossens

Aanbod

Bekijk ons aanbod

Volledig aanbod

Heb je een vraag?

Kom gerust even langs

Contacteer ons