Contact

De Mens

Haeghensgoed 13
9270 Laarne

Inschrijven

De Mens | Sarah De Bock
655
page-template-default,page,page-id-655,qode-social-login-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,fs-menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Sarah De Bock

SCHOONHEIDSCOACH

Groepspraktijk_De_Mens_website-17

Beauty begins the moment you decide to be yourself.

– Coco Chanel

Wie ben IK als mens?

Gewoon Sarah, denker én doener  ! Mijn passie voor make-up is ontstaan in mijn prille tienerjaren. Toen was het vooral een ding om de aandacht weg te trekken van complexen en op te vallen met een kleurrijk masker. Het ouder worden en zin voor diepgang in het leven heeft mij doen inzien dat make-up, kleur, stijl én emoties enorm samen gaan. Nadruk leggen op de dingen die mooi zijn geeft een gigantische boost aan het zelfvertrouwen. En vooral: daar horen echt géén tonnen foundation en dure fashion bij. Less is more.

 

Wat vind ik leuk aan groepspraktijk DE MENS?

DE MENS  is voor mij een verhaal dat klopt.

het cliché zegt: “echte schoonheid komt van binnenuit “.

Hoe we er uit zien, toont vaak hoe we ons voelen

Spreken en doen staat gelijk aan inner & outer beauty.

Als Je Je Goed Voelt In Jouw Vel, Zal Je Dat Uitstralen.

Op deze manier sluit het concept van de groepspraktijk qua visie volledig aan bij die van mezelf.

 

Waarvoor kan je bij mij komen SPREKEN?

Mijn stokpaard: zelfbeeld , lief zijn voor jouw lijf en vooral voor jezelf. Welke innerqueen/innerking zit in jou verborgen? Hoe wil je haar/hem naar buiten brengen? Worden wie je eigenlijk al bent, maar hoe doe je dat dan in jouw look? Hoe geef je een bepaald verlangen vorm in jouw dagelijks zijn en levensstijl? We bespreken het en stippelen vanuit jouw verhaal een weg uit.

 

Wat kan je bij mij komen DOEN?

Oefenen, oefenen oefenen wat betreft alles rond make -up. Je leert jouw mooiste kanten kennen en je leert deze accentueren.

Je krijgt ondersteuning in het kiezen van de juiste kleuren via een kleurenanalyse en je verwerft inzicht in welke kleuren het beste passen bij jouw imago.

Je leert kleuren, accessoires en make-up combineren.

 

Wat heb ik allemaal GEDAAN?

Ik werd in maquilleren zo bedreven en ook best wel goed, dus ik koos een studierichting waarbij ik een combinatie had van én mijn visagie én een hoger diploma. Ik werd leerkracht haartooi en schoonheidszorgen.

De afgelopen jaren is het make-up verhaal vooral een zeer intense hobby geweest. Bij wijze van ontspanning volgde ik tal van cursussen en bijscholingen. Professioneel ben ik enkele jaren actief geweest als mentor, trainer en coördinator. Recent heb ik besloten de twee te combineren. Coachen, mensen bijstaan in persoonlijke ontwikkeling en make-up.

Momenteel volg ik een opleiding als kleur- en imagecoach en een opleiding onco esthetiek.